Vibrations Massage Terapi

30 min behandling kun – Kr.499,-
Du kan undre dig over, hvad netop vibrationsmassageterapi er, og hvad det indebærer. Når du beskriver vibration, er det dybest set en rystende bevægelse. Derfor involverer vibrationsmassage en teknik til at presse og frigøre vævene i din krop i opadgående og nedadgående bevægelser eller frem og tilbage bevægelser. Disse bevægelser resulterer i skælven, som efterlader dig med en prikkende fornemmelse. Udover det fører terapien til, at musklerne trækker sig sammen og slapper af. Dette resulterer i, at din krop producerer osteoblaster. Osteoblaster er celler, som hjælper med at syntetisere dine knogler og øge knogletætheden.
Percussion terapier og vibrationsmassage
Vibrationsmassagebehandling gør brug af slag, der involverer rystelser, vibrationer og stød. For eksempel genererer noget vibrationsmassageudstyr frem og tilbage bevægelser på tværs af din hud. Derudover kan den, afhængig af hastigheden og mængden af ​​tryk, der påføres, også være effektiv til at stimulere eller berolige din krop. Vibrationsmassage er faktisk en terapi, der hjælper med at slappe af dine muskler, når den først påføres lænden eller maven. På den anden side genererer apparater til slagmassageterapi en stempellignende opadgående og nedadgående bevægelse på din krops overflade. Denne bevægelse genererer afslappede kompressionsbølger, der trænger ind i kroppens dybeste bindevæv. Percussion massage terapi er nyttig til at slappe af spændte muskler ved at give fuld komfort til din nakke, skuldre og ryg. Vibrationsmassage kan udføres af en terapeut eller ved at bruge et elektronisk apparat. Med denne massagestrøg rystes din muskel eller kropsdel, mens du bruger enten let eller fast tryk. Rysten kan være mere dynamisk, hvis den anvendte elektroniske enhed er en, der er designet specielt til et sådant formål. Vibrationsmassage kan påføres ethvert område af din krop, hvor andre massagestrøg kan påføres. Det er også værd at se på at leje en massagestol fra CardioTechs hjemmeside, hvis du vil nyde en afslappende eller gavnlig massage i komfort i dit hjem. Massagestole kommer i forskellige stilarter med forskellige funktioner. Det er værd at tage et kig på.
Fordele ved vibrationsmassageterapi
Relax
Vibrationsteknikker anvendes generelt efter en massagesession og udføres for yderligere at slappe af patienten og stimulere blodgennemstrømningen igen, før klienten går. Den vibrerende bevægelse både afspænder underliggende muskler og genererer en følelse af afslapning i hele kroppen.
Oplivning
Vibrationsmassage udføres også for at give modtageren en følelse af forfriskning. Vibrationsmassage, når den udføres i slutningen af en massagesession, efterlader klienten mindre groggy og mere revitaliseret. Let vibration kan udføres før en sportsbegivenhed for at fremme blodgennemstrømningen og efterlade en atlet til at føle sig mere energisk.
Smertelindring
Vibrationsmassage anbefales som smertelindringsmetode, der ikke involverer medicin. Vibrationsmassagen hjælper med at lindre smertefulde tilstande ved at gøre det ramte område følelsesløst. Vibration er også effektiv til muskelafslapning omkring det smertefulde område, hvilket yderligere reducerer smerteniveauet. Hvis du ikke er i stand til at påføre vibrationer direkte på det smertefulde sted, så prøv at gøre det over eller under det inurerede område.

Super Tilbud Vibrations Massage Terapi)

4X klippekort kun – Kr.1799,-
8X klippekort kun – Kr.2999,-