CAVITATION SLANKEBEHANDLING

HVAD ER KAVITATION?

Cavitation er en ikke-invasiv fedtreduktionsbehandling, der bruger ultralydsteknologi til at reducere fedtceller i målrettede dele af kroppen. Det er den bedste løsning for alle, der ikke vil betale ekstreme dyrt muligheder som Liposuction/Fedtsugning, og den heller ikke involverer nogen nåle eller kirurgi. Ud over det har den nul recovery tid og er smertefri – tager ofte mindre end en time. Sessionen føles normalt som en massage med en håndholdt enhed, og du ser en reduktion på 1-4 cm med hver session i det behandlede område.

HVORDAN VIRKER KAVITATION?

En ultralydsenhed svarende til den, der anvendes i graviditetsscanning, anvendes til det målrettede område sammen med en specielt creme. Denne enhed overfører koncentrerede niveauer af ultralydsenergi, der målretter og ødelægger subkutane fedtceller i fedtcelle membranen. Fedtet dispergeres derefter i omgivende celler og recirkuleres til proteiner og glycerol.

HVAD ER FORDELENE VED CAVITATION BEHANDLING?

I modsætning til fedtsugning (som kan være en skræmmende og ekstrem dyrt for mange) er cavitation den perfekte fedtreduktions behandling til dem, der ikke ønsker at træffe overdrevne foranstaltninger. Det er sikkert, ikke-kirurgisk, og kræver ingen recovery tid. Det er også en af de eneste tilgængelige teknologier, der kan vise resultaterne så effektive som dem, du forventer af fedtsugning eller kirurgi, forudsat at du gennemfører det anbefalede antal sessioner (normalt mellem 6-12).

*** SUPER TILBUD CAVITATION ***

info & kontakt

Klinikken ligger på 1. sal ved Frihedens Butikscenter
ca. 200 m fra Frihedens station.
* Der er mange gratis parkeringspladser foran klinikken

 • Mandag 10.00-17.00
 • Tirsdag 10.00-17.00
 • Onsdag 10.00-17.00
 • Torsdag 11.00-18.00
 • Fredag 10.00-17.00
 • Lørdag 10.00-15.00 efter aftale
 • Tlf: + 45 32 15 77 77
 • kontakt@lash-care.dk
 • Strandmarksvej 18, 1
  2650 Hvidovre
  Ved Frihedens Butikscenter og ca.200m fra Frihedens station

Tilbud

TøseTirsdag
For kvinder og veninder, der ELSKER voksbehandling og ikke gider barbere sig hver dag! Hver Tirsdag i Lash Care kan du nu spar 50% på alle voksbehandlinger.Rabatten fratrækker vi ved betaling i klinikken. Vores voksbehandling efterlader din hud glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger
0