DERMAOXY BEHANDLING

DermaOXY oxygenbehandling – Ca. 50 min – Kr.799,-

Ansigtsbehandling med oxygenlift.Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis – hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.​

Oxygen behandling kur X 6 behandlinger – Kr.3995,-
 
Derma Oxy oxygenbehandling med diamantslibning – kur X 6 behandlinger – Kr.4995,-
Derma Oxy oxygenbehandling med diamantslibning – Ca. 75 minKr.999,-

Tillæg – Diamantslibning Ansigt Kombiner Diamantslibning med oxygenbehandling, der blidt fjerner det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker microdermaBrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

Bestil Tid

DIAMANT HUDSLIBNING

Diamant hudslibning – Ca. 60 min – Kr.599,-
Diamant hudslibning kur X 6 behandlinger – Kr.2999,-

INFO

Et danske brand DermaOXY, giver huden dens sundhed tilbage og modvirker rynker og tør hud med naturlige virkemidler. Ideen bag serien, er at skabe og udvikle en række produkter og et behandlingsprogram, der helt naturligt skaber gode og synlige resultater.

DermaOXYs behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hovedbund fugt med aktiv hyaluronsyre, hudens egen fugtgiver. Derudover sikrer en bred pallette af antioxidanter en aktiv vitamintilførsel, der er med til at aktivere og understøtte hudens egen celle- og kollagen produktion.

Med stor respekt for hudens egen struktur, beviser produkterne at anti-ageing kan ske uden kosmetiske indgreb. Ved hjælp af ren oxygen (ilt), som led i behandlingen, kan man udskyde hudens ældningsproces, og på samme tid stimulere hudens elasticitet og produktion af kollagen, der giver fylde og et ungdommeligt udseende. Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum.

Fordelene ved at bruge dermaOxy:

  • Ingen kirurgiske indgreb
  • Ingen injektioner
  • Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen
  • Synlig effekt efter kun 20 minutter
  • En flot udstråling som resultat.

Fremtidig hudpleje er dermaOXY, og man vil allerede efter første behandling kunne se og føle en mærkbar forskel på huden.

Denne behandling anbefales også som kurforløb.

Det optimale resultat opnås ved at foretage et kurforløb på 5-6 behandlinger, med et interval på ca. 7 dages mellemrum.

Bestil Tid