EXUVIANCE BEHANDLING

Hos Lash Care i Hvidovre er skønhed, velvære og rene produkter i højsædet.
Vores dygtige kosmetologer er uddannet lægeeksamineret kosmetolog.
Vi har et væld af lækre behandlinger.

LASH CARE er autoriseret forhandler af originale hudplejeprodukter fra Exuviance.

Vær sikker på, at dine hudplejeprodukter er ægte – KLIK HER

DIAMANT HUDSLIBNING

INFO

Med en diamant hudslibning får man en dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller.

Hudslibning giver huden en sundere og friskere look.

Med diamant hudslibning bruges mest til at fjerne det øverste lag af hudceller, hvilket medfører gendannelse af hud, minimerer fine linie, ar, ujævn pigmentering, solskader, akne, fedtet hud , hudorme mv.

Behandlingen starter med grundig afrensning af huden med enzym peeling. Derefter er huden klar til en diamantslibning, hvor der slibes efter hudtype. Derefter nærende revitaliserende maske (efter hudtype), der virker stærkt fornyende på hudcellerne.

En diamant slibning altid afsluttes med en ultrasonisk fugtighedsbehandling, hvor dagcreme, vitaminer ol. systematisk arbejdes og varmes dybt ned i huden. Ultrasonisk funktionen dræber også bakterier i huden og kan opløse lokale fedtdepoter. F.eks. under hagen.

Denne behandling anbefales også som kurforløb.

Det optimale resultat opnås ved at foretage et kurforløb på 5-6 behandlinger, med et interval på ca. 7 dages mellemrum.

MICRONEEDLING

INFO

CosmetiPen er mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger. CosmetiPen avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser.
Under CosmetiPen behandling skabes der en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse kanaler gør det muligt for hudplejeprodukterne fx. hyaluronsyre eller stamceller at trænge op til 400% mere effektive ind i huden.

Behandlinger med CosmetiPen kan bruges til en række forskellige formål:

 1. Rejuvenation, hvor målet er at friske huden op, fjerne små linjer og rynker.

  Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0.25 og 0.75 mm. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden.

  Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca 4 timer og er væk efter 12–18 timer. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt –

  og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

 2. Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker omkring mundvig, øjne og pande.

  Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene, panden. Her vil behandleren typisk bruge nåledybder som er større end ved rejuvenation og der kan være behov for at bruge lokalbedøvende cremer (snak med den autoriserede  behandler  om  behovet).Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned i mellem behandlingerne. Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat.

  Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at det er 1 – 2 år. Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forvinde i løbet af 12 timer.

 3. Acne ar-behandling. Det er målet med behandling af acne ar med CosmetiPen at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i  forbindelse   med behandlingen   blive  brugt  en creme med en desinficerende effekt, som man vil få med hjem til brug mellem behandlingerne.

   Behandling af acne ar laves altid i serier af min 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet– en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man  vil  allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

  Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

 4. Strækmærke-behandling. Det er målet med behandling af strækmærker med CosmetiPen at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til kollagent vækst. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen  blive  brugt en creme med en effekt mod strækmærker, som man vil få med hjem til brug mellem behandlingerne.

  Behandling af strækmærker laves altid i serier af min 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandlingkunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

  Realistisk vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden meget væsentligt.

  Book en behandling eller kontakt os for at høre hvad en CosmetiPen behandling kan gøre for dig og din hud.

info & kontakt

Klinikken ligger på 1. sal ved Frihedens Butikscenter
ca. 200 m fra Frihedens station.
* Der er mange gratis parkeringspladser foran klinikken

 • Mandag 10.00-17.00
 • Tirsdag 10.00-17.00
 • Onsdag 10.00-17.00
 • Torsdag 11.00-18.00
 • Fredag 10.00-17.00
 • Lørdag 10.00-15.00 efter aftale
 • Tlf: + 45 32 15 77 77
 • kontakt@lash-care.dk
 • Strandmarksvej 18, 1
  2650 Hvidovre
  Ved Frihedens Butikscenter og ca.200m fra Frihedens station

Tilbud

TøseTirsdag
For kvinder og veninder, der ELSKER voksbehandling og ikke gider barbere sig hver dag! Hver Tirsdag i Lash Care kan du nu spar 50% på alle voksbehandlinger.Rabatten fratrækker vi ved betaling i klinikken. Vores voksbehandling efterlader din hud glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger
0