Handelsbetingelser

Vores oplysninger

Lash Care Aps

CVR.: 40206507

Strandmarksvej 18, 1, 2650 Hvidovre

Tlf. 32 15 77 77

kontakt@lash-care.dk

Bestilling

Bestilling af varer sker på Lash Cares hjemmeside eller ved fysisk fremmøde i butikken på Lash Cares adresse.

 

Betaling

Betaling sker på Lash Cares hjemmeside, når kunden afslutter en ordre eller fysisk i butikken.

Lash Care modtager kontantbetaling eller betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Priser og gebyr

Alle priser er angivet i DKK og inkluderer moms. Priserne inkluderer ikke eventuelle betalingsgebyrer, som bliver oplyst separat ved gennemførelse af en ordre på Lash Cares hjemmeside eller trukket separat af kundens bank ved gennemførelse af et køb på Lash Cares adresse. Lash Care opkræver ikke betalingsgebyr, hvorfor et eventuelt betalingsgebyr vil afhænge af den enkelte bank.

Den gældende pris er den, der, for den pågældende vare på tidspunktet for ordreafgivelsen, er oplyst på Lash Cares hjemmeside eller adresse.

Leveringstid

Leveringstiden er 3-5 dage medmindre andet er oplyst.

 

Forsinkelser

Lash Care er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaget af omstændigheder, der er uden for Lash Cares kontrol (force majeure). Herunder ved bl.a. strejke, uvejr eller andre naturkatastrofer, ny lovgivning eller ændring af lovgivning, tekniske problemer eller forsinkelser i tjenesteydelser leveret af en underleverandør på grund af ovenstående omstændigheder.

Så længe force majeure foreligger, er Lash Care fritaget for at opfylde sine forpligtelser.

 

Fortrydelsesret

Kunden har 14 dages fuld returret på de varer, der er købt på Lash Cares hjemmeside. Perioden regnes fra den dag, hvor kunden modtog ordren.

Kunden skal selv afholde returneringsomkostningerne.

Fortrydelse af et køb skal anmeldes til Lash Care senest 14 dage efter modtagelsen, og forsendelsen skal returneres senest 14 dage efter, at fortrydelsen er meddelt Lash Care. Fortrydelsen skal gives pr. mail.

Varen skal returneres i samme stand, som den var i, da kunden modtog den. Det vil sige, at varen kun kan returneres, såfremt emballagen ikke er brudt.

Når en fortrydelse er godkendt, bliver købsbeløbet sendt retur til kundens konto.

Reklamationsret

Kunden har 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Reklamationsretten gælder for alle fejl eller mangler, der var til stede på tidspunktet for leveringen af ordren.

Kunder der ønsker at anvende reklamationsretten, skal snarest muligt efter opdagelse af fejlen kontakte Lash Care. Kunden skal sende ordren tilbage til Lash Care.

For visse produkter ophører reklamationsretten før fristen på 2 år, såfremt varen ikke er beregnet til at holde i 2 år, eller den ved naturlig brug er slidt op inden fristens udløb.

Lash Care forbeholder sig retten til at afvise enhver reklamation, der ikke viser sig at være defekt i overensstemmelse med gældende forbrugerlovgivning.

Lash Care afholder returneringsomkostningerne for alle godkendte reklamationer.

 

Bytte:

Når en vare skal byttes, skal kunden sende ordren retur og afgive en ny ordre på hjemmesiden. Pengene for den byttede ordre vil returneres på samme måde som ved benyttelse af fortrydelsesretten.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Lash Care forbeholder sig retten til at ændre priser, der er fejlagtigt angivet på Lash Cares hjemmeside eller adresse.

Endvidere tager Lash Care til enhver tid forbehold for prisændringer og ændringer af gebyrer eller andre omkostninger angivet på Lash Cares hjemmeside eller adresse, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter eller stigende omkostninger.

Lash Care tager forbehold for ændring af handelsbetingelserne.

Lovgivning

Lash Care handler i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Lash Care tager dog forbehold for ændring af lovgivning eller ny lovgivning, herunder eventuelt ændret praksis inden for de relevante områder.

 

Immaterielle rettigheder

Alle immaterielle rettigheder, som fremgår af Lash Cares hjemmeside, såsom varemærker og ophavsrettigheder, tilhører Lash Care. Dette gælder f.eks. de tekster og billeder, som fremgår af hjemmesiden.

Lash Care gør opmærksom på, at misbrug af Lash Cares immaterielle rettigheder udgør en krænkelse efter dansk lovgivning. Uden Lash Cares tilladelse er det således forbudt at gøre brug af hjemmesidens indhold, herunder helt eller delvis kopiering af indholdet eller lagring af indholdet ud over personlig brug. Det vil sige, at indholdet ikke må benyttes til kommercielt brug.

 

Privatlivspolitik

Lash Care har brug for kundens personlige oplysninger for at kunne behandle dennes ordre. Lash Care indsamler ikke kundens personoplysninger uden dennes udtrykkelige samtykke, således at kunden informeres om, hvilke oplysninger der indsamles. Lash Care videregiver ikke kundens personoplysninger til tredjemand.

Kundens personoplysninger opbevares i Lash Cares kundekartotek og kan til enhver tid begæres slettet. Kundens oplysninger opbevares med henblik på, at Lash Care kan levere den bestilte tjenesteydelse korrekt.

Lash Care opbevarer kundens oplysninger i op til fem år efter registreringen, hvorefter de slettes.

0