EYEBROW RENEWING SERUM

Fra lyse og diskrete til bredt svungne og markante – perfekt stylede øjenbryn skaber ikke kun et individuelt look, men har også udviklet sig til at være en absolut beauty trend.

EYEBROW RENEWING SERUM er et innovativt, meget effektivt aktivt serum, der giver tættere, karakteristiske øjenbryn med en sund glans og giver nye, fleksible styling-muligheder.

Serummet stimulerer øjenbrynenes naturlige vækst, styrker og forlænger, fylder huller ud og giver en velplejet, markant forbedret udstråling.

Uafhængige studier dokumenterer en forbedring af øjenbrynenes tæthed på op til 83 % allerede efter 4-6 uger.

Anvendelse & ingredienser.

EYEBROW RENEWING SERUM påføres én gang dagligt – helst om aftenen efter afrensning – kun på de steder, hvor ønsket om en optimering af øjenbrynene er størst. Den specielle penselapplikator sikrer en præcis og målrettet påføring. Når serummet har virket lidt, er det muligt at anvende andre plejeprodukter som vanligt.

Ligesom EYELASH ACTIVATING SERUM er EYEBROW RENEWING SERUM også baseret på det innovative og meget kraftfulde MDN-kompleks og forstærket med Black Sea Rod Oil for at fremme øjenbrynenes naturlige vækst. Hyaluronsyre giver hårene smidighed og et sundt udseende. Andre værdifulde og effektive, plejende ingredienser optager og binder fugt og giver øjenbrynene mere elasticitet og styrke.

 

EYEBROW RENEWING SERUM – Kr.1040,-