LIPO LASER SLANKEBEHANDLING

Lipo Laser på dine problemzoner Ca.45 min – Kr.799,00
Kombination med lipolaser og cavitation Ca.90 min – Kr.1099,-
Book en tid nu

Lipo laseren giver omgående og effektiv fedtreducering som er 100 % smertefrit. Lipo laseren giver gode resultater allerede efter første behandling og behandler områder som: mave, lår, hage, knæ, ryg, arme etc.

Lipo Laser er en laser energi behandling, hvor en Lipo Laser (koldlaser) udsender signal til at stimulere fedt cellemembraner , hvor i koldlaseren med dens gennemtrængelighed får cellerne til at frigive deres runde og intracellulære fedt. Derefter vil fed triglycerider flyde ud af de punkteret cellemembraner og ind i det interstitielle rum , hvor de gradvist passere gennem kroppens naturlige metaboliske funktioner hvor de herefter indgår, som en naturlig energikilde for kroppen . Dette er en fuldstændig naturlig process og har derfor ikke skadelige fysiologiske følgevirkninger, som man ellers kan se ved mere traditionelle former for fedtreducerende behandlinger så som f.eks fedtsugninger og ultralyd.

Lipo Laseren er specielt designet til at behandle problem-områder som :

Lår, hofter, mave, knæ, ryg, ankler, arme, bryster ( hos mænd ) og hage.

Denne behandlingsform er derfor målrettet for disse specifikke problemområder for fedt reduktion uden traditionel kirurgisk indgreb.

De 3 klientgrupper der ikke må behandles med Lipo Laser er :

  • Gravide
  • Folk i strålebehandling.
  •  Pacemaker patienter.

Hvor mange sessioner har jeg brug for ?

Hvis du vil se maksimale resultater , kan et forløb på mellem 5 – 10 behandlinger anbefales.

Behandlingerne bør ske 2 – 3 gange om ugen med regelmæssige mellemrum, dog min. 3 behandlinger over 14 dage for et holdbart resultat.

Hvilken type af resultater kan forventes ?

Individuelle resultater vil variere afhængigt af størrelse. Resultaterne af behandlingen vil blive kraftigt forbedret ud fra af klientens egen personlige engagement og kostforbedring

De fleste klienter vil se umiddelbare cm. tab allerede efter den første behandling. klinik LashCare garantere et tab på mellem på 1-4 cm pr behandling.

Er det smertefuldt ? Er der nogen bivirkninger?

Behandlingen er 100 % Smertefri

Du kan opleve en svag opvarmet følelse og / eller let rødmen i løbet af din behandling. Dette vil normalt forsvinde inden for et par timer.

Såfremt man er tatoveret, skal man være obs på at der kan fremkomme små blære på behandlingsområdet, dette aftager dog i løbet af 1 til 4 dage.

Folk med mørk hud, kan få farvede prikker, men disse aftager efter 6 – 24 timer.

Du kan også opleve løsere afføring inden for en dag eller to efter behandlingen . Det er et positivt tegn på den behandling, der arbejder på at fjerne overskydende affald.

Under en Lipo Laser behandling , vil de otte store pads med laserdioderne , blive anbragt over det udvalgte behandlings området og fastgøres på kroppen ( direkte på huden) ved hjælp af elastiske stropper .

Vi har også 2 små pads med laserdioder der kan placeres hvor du nu ønsker det.

Når alle pads er på plads, kan klienten lægge komfortable tilbage og slappe af under behandlingen.

Den aktive del af behandlingen tager 20 – 30 minutter, men det samlet forløb med klienten tager ca 45 min.

De bedste resultater for:

  • Dyb cellulitte /fedt reduktion
  • Krops formning
  • Passer til alle delle af kroppen.

SUPER TILBUD LIPO LASER

4x Lipo Laser behandling – Kr.2899,-
 
8x Lipo Laser behandling – Kr.4999,-
 
 
4x kombination behandling af lipolaser og cavitation – Kr.3999,-
 
8x kombination behandling af lipolaser og cavitation – Kr.6999,-