Exuviance-produkter mod acne

Exuviance-produkter til acnetilbøjelig hud er særligt fremstillet med det formål at rengøre huden i dybden – uden at huden tørrer ud. Takket være de dokumenteret effektive ingredienser AHA, PHA, salicylsyre og A-vitamin reduceres forekomsten af nye urenheder, og huden får en klarere tone.

Exuviance tilbyder desuden en plejende makeup samt et matterende produkt, som skal påføres i dagtimerne efter det daglige grundprogram. Hermed opnås en silkemat og sund finish.

Exuviance-specialprodukter til acnetilbøjelig og/eller fedtet hud:

  • reducerer urenheder
  • minimerer porer
  • kontrollerer talg
  • balancerer huden

1. Clarifying Facial Cleanser

2. Moisture Balance Toner

3. Sheer Refining Fluid SPF 35

4. Night Renewal HydraGel

5. Rejuvenating Treatment Masque

6. Purifying Clay Masque

7. Blemish Treatment Gel

8. Matte Perfection

9. Clarifying Solution

10. CoverBlend Skin Caring Foundation SPF 20

Acne er en inflammatorisk tilstand i huden, som især viser sig som det, vi normalt kalder bumser. Bumser er små hævede hudpartier i f.eks. ansigtet eller på brystpartiet, på skuldrene eller på ryggen.

Egentlig skal årsagen til acne findes længere nede i huden, i talgkirtlerne. Talgkirtlerne producerer talg, hudens eget fedt, som smører og beskytter huden. Talgkirtlerne munder ud i porer, som tit er synlige på f.eks. næsen eller hagen. Der findes flest talgkirtler i ansigtet samt i hårbunden, på skuldre, på ryggen og på brystpartiet. Det er samtidig i de områder, at acne oftest forekommer.

En for høj talgproduktion kombineret med tilstoppede porer og baktierievækst kan udvikle acne. Hvis porerne bliver fyldt op med for meget talg og døde hudceller, opstår der et gunstigt miljø for bakterien propionium acnes, som herefter udvikler sig. Kroppen reagerer ved at udvikle en inflammation, en bums. De såkaldte poremasker, der kan ses som små sorte prikker og hvide knopper, opstår, fordi porerne er tilstoppede af overskydende talg og døde hudceller. De sorte prikker er ikke snavs, som mange tror, men derimod hudens pigment og døde hudceller. Poremasker, knopper og bumser benævnes ofte som urenheder, selv om det ikke har noget med snavs at gøre. Når man taler om urenheder, skyldes det, at huden får et udseende, som ikke er klart/rent.

Skriv et svar