Nu er det for alvor sommer, og vi nyder den i fulde drag. Her finder du inspiration om kropspleje og after sun, som er superaktuelle emner på denne årstid.

Huden på kroppen

Uanset årstiden har huden på kroppen brug for pleje, og netop i sommerhalvåret er det ekstra vigtigt for mange af os med en frisk og fin hud på kroppen. Med avanceret hudpleje kan huden tilbydes mere end blot tilførsel af fugt. Kropsprodukterne fra Exuviance genfugter huden, samtidig med at de virker eksfolierende, stimulerer cellefornyelsen, forebygger synligheden af alderstegn, udjævner hudtonen og nedsætter synligheden af cellulitter. Det er ingredienser, som både virker styrkende og fornyende!

Kom til klinikken eller tjek vores webshop, og få gode råd om, hvilke kropsprodukter der er bedst til dig. Book samtidig tid til en opfriskende behandling.

After Sun

Hvis du har fået for meget sol på huden og er blevet rød, er det vigtigt, at huden får mulighed for hvile. Der er faktisk tale om en brandskade, og derfor skal du undlade at tage yderligere sol i op til en uge, så huden kan heles. Solbrændt hud kan lindres med kulde og gelbaserede hudplejeprodukter. AntiRedness Calming Serum kan kommes på huden som en foreløbig løsning, og når den værste rødme har lagt sig, kan Deep Hydration Treatment med fordel anvendes til at styrke barriere igen.

Gå ikke glip af tilbuddet:

Køb Deep Hydration Treatment, og få 20% rabat!

Vi ønsker dig en dejlig, afslappende sommer!

Skriv et svar