DOKTOR FISK BEHANDLING

Et unikt behandling til trætte og tørre fødder. Garra Rufa fisk, også kaldet doktorfisk,  har ingen tænder, men nipper og suger de døde hudceller af dine fødder, på en nænsom og healende måde. Kilder taler om, at fiskene også stimulerer nervesystemet via de samme punkter, på og under fødderne, som ved zoneterapi. Derfor giver det også en forøget blodcirkulation.

Behandlingen er for alle og har været brugt i mange år til hård hud på fødderne og mange hudlidelser bl.a. psoriasis og eksem. Alt efter hvor stort hudproblemet er, er det individuelt, hvor mange gange eller hvor tit behandling skal gentages, for at opnå og vedligeholde et godt resultat.

 Doktorfiskene er konstant under opsyn pga. sikkerhed og velvære for kunderne. Dagligt tilføres frisk vand og vandkvaliteten tjekkes. Akvariet har et UV-filtreringssystem for at dræbe eventuelle bakterier og svampe i vandet.

Det er vigtigt, at du inden behandlingen påbegyndes, har holdt pause med kortison præparater eller tjære produkter i minimum 4 dage. Dagen inden behandling må der ikke påføres creme, kosmetik eller parfume på de områder der skal behandles. Dette er udelukkende af hensyn til fiskene, der ellers kan dø. Hvis du har sår er det desværre ikke muligt at blive behandlet af fiskene.

BOOK ONLINE IDAG

PRISOVERSIGT DOKTOR FISK

30 minutter – Kr.200,-

45 minutter – Kr.250,-

60 minutter – Kr.300,-

30 min Fish Spa 2 pers. – Kr.350,-

45 min Fish Spa 2 pers. – Kr.400,-

60 min Fish Spa 2 pers. – Kr.450,-